Adana’da 9 Ocak 2026 tarihinde kalp krizi geçiren KHK’lı polis memuru Mustafa Tarımcı, hayatını kaybetti.
Mustafa Tarımcı’nın bir yakını, Tarımcı’nın KHK sürecinde yaşadığı hukuksuzluklara dikkat çekerek, “Geride eşi ve iki çocuğu kaldı. Kendisi bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar hassas bir insandı. Süreçte cezaevine girdi, ancak daha sonra beraat etti.” ifadelerini kullandı.
Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Tarımcı’nın yaşadıklarının, KHK sürecinde benzer şekilde mağduriyet yaşayan pek çok kişi gibi derin izler bıraktığı belirtiliyor.
İki çocuk babası Mustafa Tarımcı’nın cenazesi, 1 Nisan 2026 tarihinde Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı Fındıklı Köyü’nde öğle namazının ardından defnedildi.